Lees mee, voel mee, lach mee, leef mee, doe mee

Have a Happy Day

Contact

03 oktober 2018

Nieuwsbrief

Voorbeeldtekst:
Wil je op de hoogte blijven als er iets nieuws online komt? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief:

Vragen of wil je meer weten?

Heb je een vraag over mijn blogs, wil je iets weten over mijn lijstjes, mijn ervaringen met vaker happy zijn of creaties? of wil je iets anders aan me kwijt?
Mail me via babette@haveahappyday.nl 

Copyright

Ik, Babette Pasman, heb alle teksten geschreven. De inhoud en informatie komt vanuit mijzelf, mocht ik iets gebruiken van een andere bron zal ik dit duidelijk vermelden. De foto’s zijn door mij gemaakt en mogen niet zonder mijn toestemming gebruikt worden. Wanneer foto’s afkomstig zijn van een andere bron, zal dit vermeld worden.
Heb je hier vragen of opmerkingen over?
Mail dan naar babette@haveahappyday.nl 

Privacyverklaring

De wet AVG is vanaf 25 mei 2018 van kracht. Wanneer je geen reactie achterlaat onder mijn blog of happy, worden er geen persoonsgegevens opgeslagen. Ik kan alleen gegevens zien als je reageert op mijn blogs, jouw emailadres wordt niet op de website geplaatst. Je kan je naam invullen of anoniem een reactie geven. Ik kan dan reageren op jouw reactie. Ik ga zorgvuldig om met alle gegevens en zal deze niet doorsturen, verkopen of verder verspreiden. Ik beheer deze website zelf. Mijn website is gemaakt door Pamiro. Pamiro is alleen verantwoordelijk voor de techniek van de website en staat los van de inhoud. Ik heb duidelijk afspraken gemaakt over het gebruik van de gegevens op de website; de verantwoordelijkheid hiervoor ligt volledig bij mijzelf.
Ik gebruik Google Analytics om te zien hoe mijn website bezocht wordt zodat ik dat kan gebruiken voor de ontwikkeling van Have a Happy day. Deze gegevens worden alleen voor dat doeleinde gebruikt.
Mijn website host is Siteground.
Heb je hier vragen of opmerkingen over?
Mail me via babette@haveahappyday.nl