Gelukkig worden, zijn, blijven

Have a Happy Day

Naakt

24 november 2018

Tja. Het was even zoeken naar een goede foto bij deze titel  🙂

Ik ben nou bijna 1,5 maand geleden opnieuw begonnen met bloggen. Het is echt heel tof om te doen maar voelt het tja… naakt. Naakt zijn op zich vind ik overigens geen probleem. Naar de sauna gaan vind ik heerlijk en daar geniet ik ontzettend van. Iedereen is daar naakt dus ja, dat is oké. Maar bij zo in mijn blog ben ik alleen naakt. Ehm, bij wijze van spreke dan natuurlijk. Meestal schrijf ik met mijn kleren aan, haha. Ik schrijf graag en vooral omdat ik het leuk vind maar het betekent ook dat je iedereen uitnodigt in jouw gedachten en om er iets van te vinden.. Dat wil ik ook, graag zelfs, maar als het dan iets is vanuit je hart en jezelf is dan voel ik me weleens kwetsbaar. En naakt dus.

Ik schrijf over allerlei dingen rondom happy zijn maar het blijft natuurlijk vooral mijn eigen ervaring waar ik over vertel. De dingen die ik meemaak in mijn dagelijkse leven, dingen waar ik mee worstel of  voorbeelden over waar ik inspiratie vandaag haal of heb gehaald. Ik wil graag leuke, mooie en ook moeilijke dingen vertellen en inspireren en soms maakt die drive me ook onzeker.. Dan denk ik; heb ik nog wel genoeg te vertellen? Is het interessant om te delen? Weet ik over een paar maanden nog nieuwe dingen te bedenken? Doet het wat ik graag zou willen; inspireren, raken en mensen aan het lachen maken?

Ik ben heel dankbaar voor leuke reacties, zowel on als off line. Het is heel fijn als iemand zomaar iets zegt over de inhoud van een van mijn blogs. Pas zei iemand; ‘Dat heb ik van jou’.  Dat is echt mega tof om te horen. En ik ben ook dankbaar voor (kritische) feedback, die er ook zeker is, want ik wil graag groeien en nog meer mooie dingen doen met Have a Happy Day. En weet je, ik geloof ook steeds meer dat ik dat kan. De ene dag iets meer dan de andere, maar hey, that’s life. Deze website is voor mij een start. Have a Happy day groeit en mijn ambitie groeit mee. Ik heb veel plannen (ja, uiteraard ook een mooi lijstje :))  en ook nog heel veel te delen en te geven.

Maar ook, zoals mijn coach tijdens Rise&Shine en inspiratie Aukje me leerde; you can’t pour from an empty cup. Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en jezelf te blijven voeden. Dat doe ik zeker; ik lees veel, zie veel en geniet van alle mooie dingen. Soms val ik, maar leer steeds beter om ook weer op te staan. Ik krijg ook veel terug van het maken van Have a Happy day; fijne energie, goede flow en ontspanning. Het helpt mij om meer stappen te zetten op de weg naar een happier leven. Bijvoorbeeld door de blog over mijn Zwiepertje te delen kan ik dat vervelende gevoel nu meer loslaten. En is er ruimte voor andere, positieve gevoelens. Delen is helen.

Afgelopen jaar was (en is) een rollercoaster vol met prachtige ervaringen, lessen, inspiratie, boeken, mooie mensen,  spiegels, obstakels, liefde en zoveel meer dan ik zal opnoemen. Dat had ik vorig jaar niet durven en kunnen dromen. Soms denk ik ook; ik had nog veel meer kunnen en willen (misschien wel moeten) doen; meer lezen, meer maken, meer reizen, meer leren, meer mensen ontmoeten, meer delen..

Maar dan bedenk ik me weer waar het voor mij echt om gaat;

Wat ik gedaan heb het afgelopen jaar is vooral meer leven.

Have a Happy Day    

9 reacties

 1. Bep Schut schreef:

  Weer zo mooi en goed geschreven. ❤️

 2. Maddy schreef:

  Heel mooi gezegd weer, Babette. <3 Leren en groeien doe je met vallen en opstaan en soms ben je ergens nog niet klaar voor, maar een tijdje later wel – meer leven dus. Je kunt nooit alles zien en beleven, maar als je zodanig veel meemaakt in een jaar dat je daar zelf happy mee bent, is het goed. 🙂

  1. Have a Happy day schreef:

   Dank je lieve Maddy <3

 3. Jill schreef:

  Have a happy day schat en vooral een happy week!

  1. Have a Happy day schreef:

   Ja 🙂 We gaan een hele mooie week tegemoet <3

 4. Lea schreef:

  <3 Nothing wrong with some nudity <3

  1. Have a Happy day schreef:

   :))))) <3

 5. Cynthia schreef:

  Showing your truth ‘naked’ self, I think that is the most sexiest thing you can do😏♥️

  1. Have a Happy day schreef:

   <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*